Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (2.74 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe. ... Mircea Geoana a atras atentia asupra modalitatii "egoiste" in care tarile mai bogate din Uniunea Europeana au inteles sa traverseze criza, acestea optand pentru masuri anti-crize cu accente nationaliste, in afara Uniunii.
Potrivit ultimului sondaj INSOMAR, in ultimul trimestru Traian Basescu pierde cate un procent pe luna, in timp ce principalul sau contracandidat, Mircea Geoana castiga cate trei procente lunar. ... Urmatorul pe lista preferintelor romanilor ar fi Mircea Geoana cu 29,6%, urmat de Crin Antonescu cu 16,8 procente.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar fi votat de 37% dintre romani, fiind urmat de Mircea Geoana cu 24,2% si Crin Antonescu, ce ar aduna voturile a 20,7% dintre alegatori.
Una calda, una rece pentru presedintele Senatului, Mircea Geoana, aflam din presa locala sibiana. ... Vizita a inceput marti, la Sibiu, de unde Mircea Geoana alaturi de persoanele care il insoteau au pornit intr-o deplasare spre Ocna Sibiului, Slimnic si Loamnes.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Vanghelie a fost intrebat despre recenta excludere a lui Cozmanca si persoanele care actioneaza in dezinteresul candidatului PSD la prezidentiale, Mircea Geoana.
Sorin Oprescu se adreseaza in special alegatorilor nehotarati, a declarat, marti, la RFI, coordonatorul campaniei pe judetul Iasi, Ion Solcanu, care a subliniat ca primarul Capitalei, care s-a lansat oficial in cursa prezidentiala, va incerca sa ia si din electoratul lui Mircea Geoana.
Traian Basescu si Mircea Geoana se vor bate in turul doi al prezidentialelor. ... Potrivit sondajului, in primul tur de scrutin, Traian Basescu ar obtine 37 % din voturi, Mircea Geoana 24%, Crin Antonescu 13 %.
El a declarat, razand, la sediul sau de campanie, ca doreste sa il salveze pe Mircea Geoana, sa nu se faca de ras la aceste alegeri propunadu-i functia de premier si sustine ca PSD a inceput jocurile murdare de campanie.
Presedintele il acuza pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca s-a dus la Moscova in luna aprilie, intr-o vizita secreta, in mod ilegal si fara sa-l informeze, desi avand in vedere prezenta acestuia in CSAT, ar fi trebuit sa o faca.
Recent, in cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, Mircea Badea s-a decis sa-l voteze pe Remus Cernea.
A plecat bine prin propunerea lui Johannis ca Prim Ministru, a terminat prost intrucat Mircea Geoana a confiscat subiectul. A plecat bine ca alternativa la clasa politica, a ratat finisul intrucat a intarziat atacarea adevaratului sau contracandidat, Mircea Geoana.
Crin Antonescu a declarat, la Realitatea Zilei, ca a ales sustinerea lui Mircea Geoana "pentru ca a sta deoparte mi se pare la fel de nefolositor ca a-l sustine pe Traian Basescu".
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Candidatul Aliantei PSD+PC la Presedintie, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la postul public de radio, ca turul al doilea de scrutin va fi o batalie grea, motiv pentru care a facut apel la romanii nehotarati sa il voteze pe 6 decembrie pentru a asigura stabilitatea politica in tara.
Potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de INSOMAR, candidatul PSD Mircea Geoana va castiga presedintia Romaniei in urma alegerilor prezidentiale din 6 decembire. ... Mircea Geoana - 54%;
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
Mircea Geoana, presedinte al Senatului Romaniei, a participat joi, 3 decembrie 2009, la conferinta "1989: ... In calitatea sa de gazda a evenimentului, Mircea Geoana a adresat participantilor un scurt cuvant de bun-venit, subliniind importanta conferintei organizate de Fundatia Romana pentru Democratie la 20 de ani de la caderea comunismului.
Mircea Geoana a votat in jurul orei 10.00, cu peste un sfert de ora intarziere fata de ora anuntata. ... Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca a votat cu gandul la stabilitate si la unitate.
e jegos si in spiritul propagandei pe care o fac baietii astia de cand se stiu", a spus Mircea Badea indignat, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, "In gura presei".
google-analytics.com